Houseboat arvonta

Voita unelmien kesäloma Houseboat -asuntoveneellä!
Asuntoveneellä pääset kalastuspaikkoihin, uimarannoille sekä tutustumaan reitin varrella oleviin kyliin ja kaupunkeihin. Minne ikinä menetkin, koti on aina lähellä.Jos kalastaminen tai uiminen alkaa väsyttää, niin oma piilopaikka nokosille on vain kahden askeleen päässä. Asuntoveneessä on tilaa, yläkannella voit ottaa aurinkoa, keittiössä tehdä ruokaa ja lepäämiseen on makuuhuone tai kaksi.

Houseboat-asuntoveneitä on helppo ohjata. Et tarvitse veneilytaitoja, me neuvomme sinulle kaiken tarvittavan ennen matkaasi. Ja jos matkalla tulee ongelma, me olemme aina puhelimen päässä. Houseboat-asuntoveneissä on karttaplotteri, jonka avulla suunnistaminen suomalaisessa järvimaisemassa on helppoa.

Osallistu täyttämällä alla oleva lomake. Osallistujan tulee olla täyttänyt 18 vuotta. Liityt samalla Kirjapörssin uutiskirjelistalle. Osallistua voi 28.2.2018 asti. Palkinto sisältää kaksi yötä touko-, kesä- tai syyskuussa ja Houseboatiin mahtuu maksimissaan kahdeksan henkilöä. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti maaliskuun alussa. 


Sähköposti*