Tarjous

Emman kakkukirja - leivo, kuorruta ja koristele (Emma Iivanainen)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 29,90 €

Tarjoushinta 22,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 03/2017
  • Kirjailija : Emma Iivanainen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522913159
  • Sivuja : 160
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

TÄSSÄ KIRJASSA ON KYSE HERKUISTA, JOITA TODELLA HALUAT LEIPOA – JA SYÖDÄ!

65 houkuttelevaa leivontaideaa saavat lukijan tarttumaan kulhoon ja vispilään yhä uudelleen. Kirja sisältää makean leivonnan koko kirjon pienistä kakkutikkareista upeisiin kerroskakkuihin. Näillä ohjeilla leivot juhliisi unelmiesi herkkupöydän kuppikakkuineen, juustokakkuineen ja täytekakkuineen. Miltä kuulostavat sydämenmuotoiset pretzelsuklaatikkarit, konfettikuppikakut ja passionpavlovakranssi? Tutuiksi tulevat myös näyttävät koristelutekniikat kuten kukkien pursottaminen, kakun kultaus sekä vohvelipaperikukkien tekeminen. Saat kirjasta hyödyllisiä vinkkejä niin marengin valmistamiseen kuin sokerimassan käsittelyyn.

Kirjailija

Emma Iivanainen

Emma Iivanainen on kakkutaiteilija ja leivontakirjailija, joka tuli tunnetuksi Koko Suomi leipoo -kilpailusta vuonna 2013 ja samana vuonna hänet valittiin vuoden käsityöläiseksi.

Emma on tehnyt kansainvälistä uraa ja hänen suunnittelemiaan ja valokuvaamiaan kakkuja nähdään säännöllisesti maailmanlaajuisesti leviävissä leivonta-alan lehdissä, kuten Cakes & Sugarcraft ja Wedding Cakes. Emma kirjoittaa säännöllisesti myös suomalaisiin ruoka-alan lehtiin, kuten Maku-lehteen, ja ylläpitää omaa blogiaan Painted by Cakes, joka on Suomen suosituimpia ja kansainvälisimpiä ruoka-alan blogeja. 

Lue lisää

Kommentit