Entisten nuorten hyvinvointikirja (Pentti Mikkonen, Terhi Kukkonen)

Saatavuus: Varastossa

23,50 €
  • Ilmestymisvuosi : 10/2017
  • Kirjailija : Terhi Kukkonen, Pentti Mikkonen
  • Kustantaja : Fitra
  • ISBN : 9789527196380
  • Sivuja : 176
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Entisten nuorten hyvinvointikirja herättää ja kannustaa parantamaan ja ylläpitämään fyysistä kuntoa sekä yleistä hyvää oloa eläkeiän täytyttyä. Kirjassa pohditaan eläkkeelle jäännin haasteita ja mahdollisuuksia hyvinvoinnin kannalta.

Miten elämä muuttuu ja millaisiin asioihin olisi hyvä oikein ajatuksen kanssa keskittyä? Mitkä ovat ne ratkaisevat tekijät, jotka joko lisäävät tai vähentävät jaksamista ja joko tukevat tai häiritsevät antoisien eläkepäivien viettämistä mahdollisimman terveenä ja hyvinvoivana?

Kirjassa annetaan konkreettisia ja helposti toteutettavia ohjeita ja vinkkejä terveyttä edistävään ravitsemukseen ja liikuntaan.
br /> Entisten nuorten hyvinvointikirjan asiantuntija on eläkeikäisenä personal traineriksi opiskellut, sittemmin entisten nuorten valmentamiseen keskittynyt Pentti Mikkonen. Vuonna 1949 syntynyt, ikänsä monipuolisesti liikuntaa harrastanut Pentti on koulutukseltaan FM. Hän on tehnyt varsinaisen työuransa lääkealan tuotespesialistina ja on toiminut myös opettajana. Hänellä on myös ollut puolisonsa kanssa perheyrityksiä.

- ”Tiedän omakohtaisesti, mitä yllätyksiä eläkkeelle jääminen ja iän karttuminen tuovat tullessaan. Vaikka nykyään ihmisen on mahdollista elää fyysisesti hyvin kevyttä elämää, todellisuudessa hyvän kunnon ja lihasvoiman tärkeys korostuvat etenkin entisten nuorten kohdalla entisestään.”

Kouluttauduttuaan personal traineriksi Pentti oivalsi lopullisesti miten tärkeää liikunnan ja lihaskunnon ylläpitäminen on entisille nuorille. Oman elämänkokemuksen ansiosta hän osaa ottaa huomioon valmennettavien tilanteen. Liikunta voi joskus jopa korvata pillerin, tai ainakin vähentää pillereiden määrää. - ”Emme lakkaa liikkumasta siksi, että vanhenemme, vaan vanhenemme siksi, että lakkaamme liikkumasta”t, on Pentin mukaan erinomainen ohjenuora.
Entisten nuorten hyvinvointikirjassa Mikkonen kertoo ymmärrettävästi, elämänmakuisesti ja esimerkein höystettynä, miten pienillä teoilla ja arkipäiväisillä valinnoilla voi olla terveyden ja hyvinvoinnin kannalta suuri merkitys.

Kirjailija

Terhi Kukkonen

Terhi Kukkonen on personal trainer ja ravintovalmentaja -koulutukset käynyt liikunta- ja hyvinvointialan palveluyhtiön markkinointijohtaja.Lue lisää

Pentti Mikkonen

Pentti Mikkonen on vuonna 1949 syntynyt, ikänsä monipuolisesti liikuntaa harrastanut ja on koulutukseltaan FM. Hän on tehnyt varsinaisen työuransa lääkealan tuotespesialistina ja on toiminut myös opettajana. Hänellä on myös ollut puolisonsa kanssa perheyrityksiä.Lue lisää

Kommentit