Myymälät Forssan myymälä
Heinolan myymälä
Hirvaskankaan myymälä
Humppilan myymälä
Hämeenlinnan myymälä
Imatran myymälä
Joensuun myymälä
Lahden myymälä
Lappenrannan myymälä
Lempäälän myymälä
Lohjan myymälä
Nokian myymälä
Porin myymälä
Pukaron myymälä
Pyhäjärven myymälä
Riihimäen myymälä
Salon myymälä
Varkauden myymälä

Löydät meidät myös Facebookista

Suomen vahvimmat

Korkein luottoluokitus AAA

lahjavinkki

Väri-illuusiot

Löydä piilokuvat, sekoita omia värejä ja ihaile näyttävää kolmiulotteista sateenkaarta tämän upean interaktiivisen kirjan sivuilla, jotka haastavat kaiken mitä olet luullut tietäväsi väreistä.

Suuri viskiatlas

Viskiatlas on ainoa opas, jonka asiantunteva harrastaja tai vasta-alkaja tulee koskaan tarvitsemaan ymmärtääkseen kaiken, mitä viskistä ylipäätään voi tietää. Kirja on upeasti kuvitettu, seikkaperäinen ja perusteellinen matka maailman viskien historiaan, valmistukseen, tislaamoihin ja pullotteisiin, ja se sisältää 24 yksityiskohtaista värikarttaa. Niin perinteet, romantiikka, maku kuin käsityötaitokin pääsevät esille tässä maailman monipuolisinta juomaa tutkivassa teoksessa.

Pelkkää rautaa V8

Tähän kirjaan on koottu V8-Magazinen 2000-luvun huimimmat otokset jenkkiautokulttuurin parista. Polkaise oikea jalka suoraksi ja annan veekasin viedä.

Timantteja autotallissa

Timantteja autotallissa esittelee automuotoilun kehityksen 1900-luvun alusta 1980-luvun alkuun mukaansa tempaavan tekstin ja ennen kaikkea huikeiden valokuvien avulla.

Maijun korttitekniikat

Korttigalleria-blogista monelle askartelijalle tuttu Maiju antaa tässä kirjassa asiantuntevaa opastusta laite- ja materiaalivalintoihin. Maijun ohjeista ja vinkeistä hyötyvät niin aloittelevat kuin pitempään paperiaskartelua harrastaneetkin. Kirjassa on runsaasti oivaltavia vinkkejä, joita kokeilemalla loihdit paperista entistä upeampia kortteja. Kirjan opastuksella teet niin kortteihisi kuin moniin muihinkin paperiaskartelutöihisi entistä kauniimpia elementtejä.

Kamppailutaitojen opas

Kirja esittelee Suomen suosituimmat kamppailulajit ja se on erittäin tervetullut teos omaa lajiaan etsiville ja muista kamppailulajeista kiinnostuneille.

Kultainen tarot

Tämä upea paketti sisältää 78 tarot-korttia, 64-sivuisen kirjan opastamaan vaihe vaiheelta korttien lukemisessa sekä säilytyskotelon.

Tietokirjoja pukinkonttiin

Mannerheimin ristiriitainen upseeri

Eversti Aladár Paasonen (1898-1974) oli tiedustelupäällikkö ja Mannerheimin luotetuin avustaja, jolle marski uskoi jopa omien muistelmiensa toimitustyön. Suomalais-unkarilaisen kulttuurisuvun vesa oli outo lintu jatkosodan päämajassa: hän tiesi enemmän kuin muut ja uskalsi kaunistelematta kertoa, mikä oli todellinen tilanne rintamalla. Mutta mikä oli everstin salainen tehtävä? Mm. osuus Stella Polaris -jutussa ja asekätkennässä pakottivat Paasosen muuttamaan Suomesta rauhan tultua. Hän siirtyi Ranskan tiedustelupalvelun ja sitten CIA:n palvelukseen. Salaisuuksien verhoama Paasonen nukkui lopun elämäänsä pistooli tyynyn alla. Kirjassa käytetyt uudet koti- ja ulkomaiset lähteet paljastavat yllättäviä asioita Paasosesta, hänen suhteestaan Mannerheimiin sekä Suomen ja Saksan suhteista sota-aikana.

Suomen merisodan pikkujättiläinen

Uusi sotahistoria-aiheinen Pikkujättiläinen! Mikä on ollut meripuolustuksen osuus Itämeren ja Suomen alueen sotatoimissa kautta aikojen?Teos avaa tuoreen näkökulman Suomen kauppamerenkulun ja huoltovarmuuden turvaamiseen, Itämeren geostrategisiin muutoksiin ja tiedusteluun poliittisia juonitteluja unohtamatta. Mukana myös meristrategian muutokset, Itämeren ratkaisevimmat taistelut, alushistoria, laivastoesittelyt, sukellusvene- ja rannikkotykistöosuudet. Teoksen runsas kuvitus avaa moninaisen näköalan Suomen merisotiin.Jyrki K. Talvitie (s. 1941) on tietokirjailija ja kustantaja, joka on harrastanut merisodan historiaa 1950-luvulta asti. Kalevi Keskinen (s. 1941) on tietokirjailija ja kuvatoimittaja, joka on työskennellyt mm. tarkastajana puolustusministeriössä.

Kotiryssät - Suomalaista suhdetoimintaa neuvostoaikaan

Mitä ja keitä olivat kotiryssät? Ohjailivatko he Suomen sisäpolitiikkaa? Heikki Saaren teos asettaa kauan vaietun ilmiön historiallisiin ja poliittisiin kehyksiinsä. Kun valvontakomissio jätti Suomen, ryhdyttiin jälleenrakentamaan maata. Syntyi kertomus sodanjälkeisestä Suomesta, joka yritti kylmän sodan oloissa selviytyä idän ja lännen välissä. Kotiryssät ovat yksi osa sitä tarinaa. Neuvostoliiton edustajat alkoivat luoda henkilökohtaisia yhteyksiä suomalaisiin poliitikkoihin ja talouselämän vaikuttajiin. Kekkosella ja suojelupoliisin päälliköllä Seppo Tiitiselläkin oli oma kotiryssänsä, legendaarinen Viktor Vladimirov. Kirja perustuu suomalaisten poliitikkojen ja talousvaikuttajien haastatteluihin sekä muuhun lähdeaineistoon.

Historiallisia lahjavinkkejä

Kultainen laulukirja

Laulujen ylittämätön "pikkujättiläinen" sisältää 400 laulua, joilla on pysyvä sija suomalaisten sydämissä. Kirja tarjoaa elämyksiä ja laulun hurmaa elämän erilaisimpiin tunnelmiin.

Kultainen joululaulukirja

Kultainen joululaulukirja - täynnä joulun tunnelmaa! Kokoelmasta löydät niin perinteisiä kuin uusiakin suosikkeja sekä harvemmin kuultuja lauluaarteita. Kirja sisältää lähes 200 rakastettua sävelmää.

Kultaiset laulukirjat 19,90/kpl

Lego leikkikirja

LEGO Ideakirja 2:n mielikuvitusta kutkuttavat ideat on järjestetty eri teemojen mukaan. Palikoista syntyy myös noidan luola, vampyyreja, avaruusasema, upeita historiallisia rakennuksia, leikkivälineitä muodin maailmaan tai auto- ja hevoskilpailuihin... ja paljon muuta!

Minecraft salaisuudet

Upea opas supersuositun Minecraftin salaisuuksiin! Tämän kirjan avulla jokainen pelaaja saa enemmän irti pelistä. Sopii kaikentasoisille pelaajille!

Lasten luukkukartasto

Tämä hauska karttakirja opettaa yhtä ja toista mielenkiintoista maapallon eri kolkilta. Kartoissa on luukkuja, joiden alta maailman ihmeet paljastuvat.

Etsivä Vertti ja varastettu veistos

Kari Evinsalon etsiväseikkailu on mehukas sekoitus huumoria, vauhtia ja kiperiä tilanteita ala-asteikäisen lukijan makuun.

Lasten lahjavinkkejä

Fingerpori koko kuva 4 18,90

se mikä ei tapa 6,90

Orasen romaanit 9,90