Tarjous

Digitaalinen asiakaskokemus – Menesty monikanavaisessa liiketoiminnassa (Marko Filenius)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 44,90 €

Tarjoushinta 14,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 03/2015
  • Kirjailija : Marko Filenius
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522911278
  • Sivuja : 180
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Liiketoiminta digitalisoituu toimialasta riippumatta. Samalla kilpailu kiristyy. Yritykset ja palvelut muistuttavat yhä enemmän toisiaan. Asiakkaiden on helppo vaihtaa toimittajaa tai ostopaikkaa, uskollisuus vähenee.

Asiakaskokemuksesta on tulossa olennainen kilpailutekijä, jota vielä harva yritys ymmärtää täysin hyödyntää. Asiakaskokemus kokonaisuutena ja erityisesti digitaalisissa kanavissa edellyttää yritykseltä uutta ajatusmallia, jossa asiakkaan tarpeen lisäksi ymmärretään ne olosuhteet, joissa asiakas ostopäätöksiään tekee. Käytännön toteutuksessa tulee lisäksi ymmärtää kunkin viestintäkanavan erityispiirteet ja olla kykyä johtaa tuotekehitystä vaativassa teknologiaympäristössä.

Kirja syventyy asiakaskokemuksen luomiseen eri näkökulmista. Lukuisten käytännön esimerkkien kautta valotetaan, miten asiakaskokemus muodostuu ja missä voidaan mennä vikaan.

Kirja on suunnattu yrityksen liiketoiminnan eri osaalueiden vastuuhenkilöille. Liiketoimintajohdolle se antaa kokonaiskuvan asiakaskokemuksen roolista liiketoiminnan menestyksessä ja kuinka se johtamisessa otetaan huomioon. Markkinoinnin parissa työskentelevälle kirja antaa lukuisia oivalluksia ymmärtää asiakasta paremmin. Tietotekniikan parissa toimiville kirja valaisee, kuinka palveluiden käyttäjät kokevat digitaaliset palvelut ja miten niitä voidaan kehittää asiakaslähtöisemmiksi.

Digitaalinen asiakaskokemus edellyttää johtamiselta kokonaisvaltaista näkemystä liiketoiminnasta, teknologioiden vaikutuksista ja asiakaskäyttäytymisen muutoksesta. Lopulta kyse ei kuitenkaan ole rakettitieteestä, eikä useinkaan vaadita jätti-investointeja. Oma liiketoiminta ja ennen kaikkea asiakas tulee nähdä uudella tavalla – kirja kertoo, miten tässä onnistutaan ja miten liiketoimintaa kehitetään monikanavaisessa toimintaympäristössä.

"Kirja on selkeä ja lukuisin käytännön esimerkein varustettu näkökulma digitaalisen asiakaskokemuksen johtamiseen. Teos auttaa hahmottamaan liiketoiminnan monikanavaisuutta aidosti asiakkaan näkökulmasta." Pasi Aaltola, Johtaja, MBA-koulutus, Avance-johtamiskoulutus, Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu

Kirjailija

Marko Filenius

Marko Filenius (KTM) omaa lähes 20 vuoden kokemuksen sähköisen liiketoiminnan parista. Tällä hetkellä hän vastaa markkinointi- ja analytiikkateknologioiden liiketoiminnan kehityksestä Descom Oy:ssä. Kyseisen liiketoiminnan keihäänkärkenä on asiakaskokemuksen analysointi ja johtaminen.

Lue lisää

Kommentit