Järjestelmätuen peruskirja

Saatavuus: Loppu varastosta

4,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 07/2009
  • Kirjailija : Risto Asp, Kari Aakala
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9510352705
  • Sivuja : 354
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Kirjasta on saatavilla II-laadun kirja, joka on palautunut kirjakaupoista. Kirjan kannessa voi olla pieniä kulumia ja tahroja.

Järjestelmätuki-kirjan uudistettu painos käsittelee pieneen, toimistoympäristöön tarkoitettuun lähiverkkoon liitettävien työasemien, oheislaitteiden ja palvelimen käyttöönottoon ja ylläpitoon liittyviä perusteita. Kirja perehdyttää lukijan MS Server 2008 Standard -palvelimen sekä MS Vista -käyttöjärjestelmän mukaisilla työasemilla toteutetun pienimuotoisen lähiverkon hallinnan perusteisiin ja verkon ylläpitoon. Kirja sisältää oppimista tukevia ja pienimuotoisen lähiverkonkin perustamiseen liittyviä harjoitustehtäviä, joten se soveltuu erinomaisesti sekä itseopiskelu- että koulutusmateriaaliksi. Kirja on käytännönläheinen ja sen sisällön laadinnassa on huomioitu soveltuvilta osin myös perus- ja ammattitutkintojen järjestelmätukiosan tutkintovaatimukset.

Kirjassa käsitellään myös MS Office 2007 sovellusympäristön käyttöönottoa ja ylläpitoa sekä tietoliikenneyhteyden käyttöönottoa.

Käsiteltyjä aiheita ovat mm.
- MS Vista työaseman asennus ja käyttöönotto
- MS Server 2008 Standard -palvelimen asennus ja käyttöönotto
- palvelinympäristön hallinta pienissä yritysverkoissa
- internet-yhteyksien asennus, käyttöönotto ja hallinta

Kirjailija

Risto Asp

Risto Aspilla on 10 vuoden kokemus palvelimien asennukseen ja käyttöön liittyvistä tehtävistä. Hän on toiminut mm. atk-vastaavana ja datanomikouluttajana.

Lue lisää

Kari Aakala

Kari Aakalalla on lähes 20 vuoden työkokemus operaattorisektorilta mm. verkonhallintatehtävissä. Viime vuosina hän on toiminut datanomikouluttajana.

Lue lisää

Lisämateriaali

Kommentit