Megaliiga (J. K. Tamminen)

Saatavuus: Varastossa

12,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 04/2018
  • Kirjailija : J. K. Tamminen
  • Kustantaja : Minerva
  • ISBN : 9789523125926
  • Sivuja : 217
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Vahva kuvaus kansainvälisen huumerikollisuuden leviämisestä Suomeen ja poliisin taistelusta rikollisia ja huumeita vastaan. Taistelusta, jossa koskaan ei tiedä, kuka on vastassa.

Kansainvälisten huumeliigojen metsäkätköissä on maan povessa miljoonien arvosta huumeita, aseita ja rahaa. Kun Helsingin seudulla näistä kätköistä alkaa kadota tavaraa, eivät rikolliset epäröi käyttää tapahtumien selvittelyssä raakaa voimaa ja väkivaltaa. Mutta ketkä lopulta ovat kätköjen tyhjennyksen takana? Ja onko poliisilla osuutta asiaan?
Ylikomisario Raimo Korhosen johdolla KRP:n huumeryhmä ryhtyy tutkimaan yhdessä Helsingin huumepoliisin kanssa tapahtumia.

KRP on vaikeuksissa kansainvälisen rikollisuuden voimavaroja vastaan. Lopulta sinnikäs poliisityö ja vuosien kokemus kentällä ovat tiukka paketti taistelussa huumeita ja rikollisuutta vastaan. Tässä taistelussa tutkapari ylikomisario Korhonen ja rikosylikonstaapeli Sari Purhonen ovat kuin naula ja vasara.

Teos on jatkoa sarjan aiemmille kirjoille Pasilan mies ja Kilpimies.

Kirjailija

J. K. Tamminen

J. K. Tamminen on Viron ja Latvian rajaseudulla asuva pitkän linjan rikostoimittaja. Ennen rikostoimittajaksi ryhtymistään kirjoittaja oli ammattirikollinen Suomessa ja Itä-Euroopassa. Uriensa eri vaiheissa hän on kouluttautunut mm. rikostutkijaksi, lakimieheksi ja teologiksi. Nyt hän kirjoittaa väitöskirjaa johtamistieteistä.

J. K. Tamminen toimii rikosasiantuntijana myös tapaus Aarniota käsittelevässä elokuvassa. Zone2 Picturesin tuottama ja Pekka Lehdon ohjaama elokuva tulee ensi-iltaan syksyllä 2016. Elokuvassa rikolliset kertovat tapahtumista, jotka johtivat Aarnion pidätykseen.

Lue lisää

Kommentit