Silmukka (Pierre Lemaitre)

Saatavuus: Varastossa

22,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 10/2017
  • Kirjailija : Pierre Lemaitre
  • Kustantaja : Minerva
  • ISBN : 9789523125230
  • Sivuja : 270
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Tarkkanäköinen ja taitavasti kirjoitettu psykologinen trilleri useaan kertaan palkitulta jännityksen mestarilta. Tarina imaisee nopeasti mukaansa niin, ettei kirjaa voi jättää käsistään.

Pari päivää ennen joulua ranskalaisessa Beauvalin pikkukylässä 12-vuotias Antoine tappaa hetken raivokohtauksen vallassa vahingossa naapurin 6-vuotiaan Rémin. Hän iskee poikaa kepillä päähän ja tämä kuolee. Kauhuissaan Antoine miettii, mitä nyt pitää tehdä, ja päätyy kätkemään uhrinsa kaatuneen puun alle kuoppaan läheiseen metsään. Matkalla hän kadottaa hienon kellonsa ja pelkää, että se paljastaa hänet. Kuin ihmeen kaupalla lapsuuden rikos jää piiloon. Paljastuminen kuitenkin uhkaa kerta toisensa jälkeen, kun elämä heittää Antoinen odottamattomiin tilanteisiin. Antoine ei kuitenkaan ole salaisuutensa kanssa niin yksin kuin luulee.

Kirjallisesti ansiokas teos kietoo niin päähenkilönsä kuin lukijansa silmukkaan, joka hellittää otteensa vasta yllättävässä loppunäytöksessä.

Kirjailija

Pierre Lemaitre

Pierre Lemaitre (s. 1956)on Ranskan suosituimpia dekkarikirjailijoita, jonka rikosromaaneja on myyty yli 20 maahan. Vuonna 2013 hän sai The International Dagger -palkinnon vuoden parhaasta rikosromaanista Alex. Palkinnon myöntää Crime Writers’ Association, ja sen ovat saaneet aiemmin mm. Stig Larsson, Jø Nesbo, Håkan Nesser ja Fred Vargas.

Näkemiin taivaassa (Au revoir la-haut) on Lemaîtren ensimmäinen historiallinen romaani. Se on myynyt jo yli 600 000 kpl ja sen julkaisuoikeudet on ostettu tähän mennessä yli 20 maahan. Romaani oli lisäksi Prix Renaudot, Prix Fémina ja Prix Intérrallié -palkintoehdokkaana ja sai Prix du Roman France Télévisions -palkinnon.

Lue lisää

Kommentit