Uusi Treenipäiväkirja - Seuraaharjoitteluasi ja kehity (Kalle Kotiranta, Riku Aalto)

Saatavuus: Loppu varastosta

11,10 €
  • Ilmestymisvuosi : 09/2017
  • Kirjailija : Riku Aalto
  • Kustantaja : Fitra
  • ISBN : 9789527196229
  • Sivuja : 144
  • Sidosasu : Kierreselkä

Kuvaus

Lisätiedot

Suursuosion saavuttanut treenaajan paras apuri saa nyt uudistetun version.

Treenipäiväkirjan avulla kirjaat harjoituksesi ylös ja seuraat kehitystäsi treenien edetessä. Treenipäiväkirjan alkuosassa käydään läpi kuntosaliharjoittelun perusteet, neuvotaan perusliikkeitä kuntosalille lihasryhmittäin ja perehdytään lihashuoltoon sekä aerobiseen liikuntaan.

Päiväkirjan liikkeiden avulla on helppoa tutustua treenaamiseen ja palauttaa mieliin oikeat tekniikat harjoittelun aikana. Päiväkirjasivuille voi tehdä muistiinpanoja harjoittelusta ja seurata niiden avulla kehittymistä.

Treenipäiväkirja on hyödyllinen ja siisti apuväline jokaiselle kuntosalikävijälle, joka haluaa seurata omaa kehitystään ja pitää mukanaan tiivistiä tietopakettia kuntosaliharjoittelusta.

Kirjailija

Riku Aalto

Riku Aalto on yksi personal trainingin uranuurtajista Suomessa. Hän on työskennellyt pitkään koulutustehtävissä liikunta-alan ammattilaisten, kuten kuntosaliohjaajien ja personal trainereiden kouluttajana. Lisäksi hän on toiminut useiden lajien kansallisen ja kansainvälisen tason urheilijoiden kuntovalmentajana. Hän on myös toiminut harjoittelun asiantuntijana mm. Fitness- ja Juoksija-lehdissä, Helsingin Sanomissa ja Fit4You-TV-ohjelmassa. Fysioterapeutin pohjakoulutustaan Aalto on täydentänyt ammattivalmentaja- ja liikuntahallintotutkinnoilla sekä personal trainer -koulutuksella.

Lue lisää

Kommentit